top of page

Pogoji Poslovanja

Minimalno število prijav za izvedbo tečaja je 6 parov, v primeru nezadostnega števila kandidatov, bolezni predavatelja in višje sile si pridržujemo pravico do spremembe termina tečaja.

Ker je število udeležencev omejeno, se vaša prijava na tečaj šteje že kot sklenjen dogovor o vpisu. S prijavo na tečaj se obvežete poravnati tečajnino - izjema je nenaden zdravstveni razlog (potrdilo zdravnika), ki onemogoča udejstvovanje  več kot štiri tedne.
 

Pravila na naših tečajih

-      Udeležba na tečaju je na lastno odgovornost (o morebitnih zdravstvenih in drugih težavah pred tečajem obvestite organizatorja)

-      Pred tečajem in med tečajem ni dovoljeno uživanje alkohola, mamil in drugih psihoaktivnih snovi.

-      Organizator tečaja ima pravico odstraniti udeleženca s tečaja v primeru namernega kršenja navodil.

-      V primeru višje sile ima organizator tečaja pravico do spremembe programa tečaja.

-      Ob morebitnih poškodbah opreme v dvorani udeleženec krije stroške popravil.

Odpovedi

 

Zadnji rok za morebitno odpoved udeležbe, ki mora biti v pisni obliki, je 3 dni pred terminom tečaja. 
Že plačano prijavnino vam v tem primeru v celoti povrnemo.

V primeru neudeležbe oziroma v primeru, da se udeležba odpove kasneje, si pridržujemo pravico v celoti zaračunati naročeno storitev, plačniku pa omogočamo da vplačani znesek uporabi za katerikoli tečaj v obdobju  enega leta od vplačila. z doplačilom za spremembo termina.
Zemlja Pleše - at8, Alenka Tršan s.p. si pridržuje pravico do spremembe ali odpovedi termina. V tem primeru (razen v primeru, ko se sprememba zgodi zaradi višje sile) povrnemo sorazmerni delež za neizkoriščene vaje.

Zaradi zagotavljanja verodostojnosti se lahko telefonski pogovori snemajo.

Menjava skupine /  termina

 

V primeru, da tečajnik želi zamenjati skupino/ termin v kateri pleše in preostanek vaj odplesati v drugem terminu, se za menjavo zaračuna 20,00 eur na osebo. Menjava je mogoča le ob odobritvi učitelja in ni avtomatično odobrena. Prav tako je menjava mogoča le, če so neporabljene vsaj 4 vaje.

 

Popusti oz. Ugodnosti

Popusti oz. ugodnosti se ne seštevajo.
 

Darilni boni

 

Veljavnost darilnih bonov je 1 leto od dneva nakupa. 
 

Cene so spremenljive

 

Pridržujemo si pravico do spremembe cen, brez predhodnega obvestila (velja za tečaje, storitve in izdelke).

Nekatere slike so simbolične.

Izvajanje politike zasebnosti

Posredovani osebni podatki so hranjeni skladno z evropsko Splošno uredbo o  varstvu osebnih podatkov  in ne bodo posredovani tretjim osebam. 

 Privolitev v posredovanje osebnih podatkov je prostovoljna, soglasje pa lahko tudi kadarkoli prekličete z sms sporočilom na 041 501 000. V primeru, da osebnih podatkov ne posredujete ali oz. v kolikor soglasje prekličete, upravljavec osebnih podatkov ne more izpolniti namena, za katerega se podatki zbirajo.

V zvezi z vašimi osebnimi podatki imate:

 • pravico do dostopa do podatkov,

 • pravico do popravka,

 • pravico do izbrisa (»pravica do pozabe«),

 • pravico do omejitve obdelave,

 • pravico do ugovora

 • ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Posredovane osebne podatke uporabljamo za namene obveščanja o novostih v zvezi z našimi storitvami. Podatke za ta namen obdelujemo do preklica privoljenja.

Za potrebe opravljanja svojih storitev zbiramo, vodimo, obdelujemo in shranjujejo naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek,

 • naslov in kraj bivanja,

 • naslov elektronske pošte,

 • kontaktno telefonsko številko,

 • arhiv komunikacije.

Piškotki

 

Piškotki se uporabljajo, da se omogoči učinkovito, uporabniku prijazno in varno spletno mesto. Piškotki so majhne datoteke, ki koristijo za optimiziranje delovanja spletnih strani in pripravo učinkovitih storitev na spletnem mestu, saj omogočajo prepoznavanje uporabnika in analizo njegove uporabe spletnega mesta.

Brskalnik se lahko nastavi tako, da se piškotki uporabljajo ali na splošno zavrnejo le z dovoljenjem uporabnika. Pri tem pa je potrebno opozoriti, da se brez piškotkov ne da ali ne da v celoti uporabljati nekaterih elementov spletnega mesta.

Večina piškotkov, ki se uporablja, se po seji brskalnika samodejno izbrišejo. Poleg tega se uporabljajo tudi piškotki, ki ostajajo po seji na trdem disku uporabnika. Pri naslednjem obisku se samodejno zazna, da je uporabnik že bil na spletnem mestu in katerim vnosom in nastavitvam daje prednost.

Ko uporabnik odpre spletno mesto, so s pomočjo piškotkov zajeti naslednji podatki: datum in ura priklica shranjenih podatkov, ime priklicane spletne strani, ID seje Referrer-URL (URL vira, s katerega je uporabnik prišel na spletno stran), količina prenesenih podatkov, izdelek in različica informacije uporabljenega brskalnika.

Google Analytics

 

Spletno mesto uporablja Google Analytics, analizo spletnih storitev Googla Inc. ("Google"). Google Analytics uporablja piškotke, besedilne datoteke, ki so shranjeni na računalniku uporabnika in omogočajo analizo uporabnikove uporabe spletnega mesta. Informacije, ki jih ustvari piškotek o uporabi spletnega mesta se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in se tam shranijo. Ponudnik je omogočil aktivacijo IP anonimnosti na svojem spletnem mestu, tako da je IP naslov uporabnika od Googla znotraj držav članic Evropske unije ali druge države pogodbenice Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru skrajšan. Samo v izjemnih primerih bo celoten IP-naslov uporabnika posredovan na Googlov strežnik v ZDA in šele tam skrajšan. Po naročilu ponudnika uporablja Google te informacije, da ovrednoti uporabo spletnega mesta s strani uporabnika, da za ponudnika sestavi poročila o aktivnosti spletnih strani in da za ponudnika zbira storitve, ki so povezane z uporabo spletnih strani in interneta. IP naslov, ki je bil posredovan v okvirju Google Analytics, ne bo združen z drugimi Googlovimi podatki. Googlovo zajemanje podatkov, ki jih povzročajo piškotki in so vezani na konkretnega uporabnika (vključno z IP naslovom), kot tudi obdelavo teh podatkov lahko uporabnik prepreči tako, da naloži in namesti vtičnik za brskalnik.

bottom of page