Individualno pridobivanje plesnega znanja

POUČEVANJE V DVORANI

Imate nepredvidljiv delavnik? Se želite hitro naučiti plesnih korakov? Si želite zasebnosti?  ...ali pa ste enostavno izčrpani od skrbi in potrebujete sprostitev?

 Trenutne razmere nam omogočajo varno delo, saj imate vi sami ali pa z osebo s katero živite v skupnem gospodinjstvu na voljo celo dvorano samo zase/ za vaju. Omogočamo vam vstop v drug svet, kjer boste pozabili na vsakodnevne skrbi in se posvetili gibanju telesa ob glasbi, ki dokazano osrečuje in nasploh pozitivno deluje na dušo in telo.

Ura, ko je učiteljeva pozornost usmerjena samo k vam, omogoča tudi hitrejši napredek.

Način dela je zelo primeren tudi za tiste, ki bi radi bolje utrdili ali nadgradili le kakšnega od plesov. Termini individualnega dela si so prilagojeni vašemu prostemu času.

Redna cena za individualno uro (60 min) = 50 evrov

Redna cena paketa 5 ur (10% popusta) = 225 evrov

Pokličite nas in dogovorili se bomo za termin, ki vam ustreza.

POUČEVANJE NA DALJAVO

Nudimo vam možnost učenja plesa v udobju vaše dnevne sobe preko video komunikacije, saj za ples ne potrebujete veliko prostora,

Tako učenje vam omogoča kar nekaj prednosti:

več intime; popolno sproščenost; saj ste v domačem okolju; v primeru, da imate otroke, ne potrebujete varstva; čas poučevanja je namenjen samo vam in je prilagojen vašemu tempu učenja - tako se v krajšem času naučite več kot v običajnem tečaju, termine ur lahko usklajujete sproti,...in še in še.

Pokličite nas in dogovorili se bomo za termin, ki vam ustreza.

Ne bojte se, enostavno je!

 

 

ZAKLJUČENA DRUŽBA

 

Ste skupina znancev, prijateljev, podobno mislečih in želite ohraniti sproščeno vzdušje med učenjem plesnih korakov?

Potem bo za vas primerno učenje, ki je popolnoma prilagojeno zaključenim družbam , ki si želijo več zasebnosti. Za več informacij pokličite na 041 501 000.

POROČNA KOREOGRAFIJA

 

Skupaj pripravimo vajin prvi ples. Koreografija je pripravljena na glasbo po vajinem izboru in je popolnoma prilagojena vajinim željam in zmožnostim. Vsekakor bo vsem ostala v spominu.

Koreografijo je možno naročiti le ob istočasnem nakupu  individualnih ur.

Cena 45 evrov 

POSEBEN POPUST V POSEBNIH ČASIH 
***
Paket 5 individualnih ur
poučevanja na daljavo 
200 evrov na par
nadaljevalna stopnja družabnih plesov